Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2013 16:10 - За Сталин, БСП и България
Автор: rvmarkov Категория: Политика   
Прочетен: 681 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.10.2013 16:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Диалог с нов Фейсбук приятел, подписал петицията за независим лев:

Райчо Марков: Благодаря за подкрепата на петицията! Много трудно я подписват българите поради трагичните събития от 1996-97 г. и неолибералната пропаганда след това.

Milen toni sokolovi: Как да я подписват като са доведени до неукост и борба за оцеляване!!! Тоя престъпник БСП и производните им умишлено създадоха безработицата; неграмотноста и въобще хаоса, за да богатеят и държат хората в подчинение и покорство!!

Преди години Сталин е демонстрирал пред свойте приближени следното: поставя два гълъба, като кара Хрушчов да пусне единия. Разбира се гълъбът отлетял. Тогава Сталин хванал другия гълъб и оскубал перата по крилете и опашката му. Като го пуснал разбира се, той не пожал да полети. Тогава Сталин казал: така трябва да се постъпи с народа, ако искаме да е покорен!! Сит народ - непокорен народ! Гладен народ - покорен народ!!!

Тая тактика и сега я ползват БСП и сие партии!!

Пример: Умишлено не се развива икономика, животновъдство, зеленчукопроизводство и т.н. Всичко се внася от кого: от другарите! Така те богатеят, като вкарват суровините отвън, печелят първи път от това! След това, като преработят тези суровини в определени фирми и предложат на борсите и магазини, вече като произведено в България!! Печелят проценти втори път!! Някои борси и тържища и вериги магазини също имат участие! Печелят трети път!! Четвърти път ДДС!! Ха, каква икономика се развива тогава в България!! Допълнително създават криза на трудовия пазар!!! Какво остава на обикновения човечец, за да оцелее той и семейството му - да продаде не само гласа си за изборите, но и майка си ще продаде!!! Като го дооскубят със сметки за ток, парно, вода и данъци и т.н. същите другарчета печелят и от тук, както и банките и други финансови институции!

Както и напоследък нашумелите нефинансови организации за бърз кредит онлайн и т.н. и всякакви такива (лихвари)! Принуждават хорицата да задлъжняват към такива, за да си плащат сметки и други неща!!! Съдии-изпълнителите са техни, които утре на човечеца му вземат всичко!! И какво остава от него! Точно едно нищо!! Същество, което е готово да се продаде зада оцелее!! Как да се справим с това?



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rvmarkov
Категория: Политика
Прочетен: 880634
Постинги: 648
Коментари: 359
Гласове: 457
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031