Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2018 10:38 - защо се избиват здрави животни - отглас от европа и меркел?
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 2484 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 копирано от http://bojinkata.blog.bg/novini/2018/07/16/istinata-za-izbivaneto-na-jivotnite-v-strandja.1617450


Пред немският вестник „Neue osnabrьcker zeitung“ германски политик хвърли светлина по въпроса какво точно се случва в селата в Странджа в България. Засега от медията не посочват името на немският политик, но това, което той разказва за случая, ще шокира обществеността в България. Ето какво е разказал немският политик, като е обяснил, че при евентуален иск срещу медията в съда ще застане с лицето и името си пред обществеността в Германия и ще покаже и документите, за които говори, защото скандала е огромен и Европа, за да се оттърве от мигрантите си, ги връща в България срещу милиарди евро, които и досега се даваха, но за огради по границата.


Публикуваме думите му, без редакторска намеса:


„Преди месец Бойко Борисов, премиер на България и канцлера Ангела Меркел подписаха договор , с който в България ще се върнат над 150 000 мигранти от Германия и Франция, в договора е посочено, че трябва да се изгради нова бежанска буферна зона на 10 км. от границата с Турция в Ямболски регион близо до Елхово, като са посочени и имена на села като Странджа, Шарково, Воден, Крайново, като за целта в буферната зона няма да живеят българи, а само обслужващ персонал, който до една година трябва да е изцяло и само от мигранти.

Естествено, за да не съм голословен, искам да ви представя една част от документите, но засега не трябва да ги пубикувате и се надявам на вашата честност и почтеност.
Парите които ще получи България за това за период от 3 години, докато Бойко Борисов е на власт в България, защото тогава им изтича мандата на правителството е 3 милиарда евро. Естествено това за Германия и Франция е много добре, защото ще се оттърват от една част от мигрантите си, но за България след събитията от последните няколко дена, явно се превръща в проблем и канцлера надали е знаела, че да се случи всичко това, което е записано в договора между нея и Борисов, ще се стигне до избиване на животни и изселване на българи от семейните им огнища, което се случва в момента в България.

Според данните с които разполагаме българското правителство избива масово животни на хора именно в тези села с обяснението, че имало някаква чума според френска лаборатория, която обаче не била доказана?! Тук трябва да се върнем в началото, че мигранти в България ще се карат именно от Германия и Франция и няма да е чудно изобщо, ако лаборатороията е поредната измислица на някой в България с цел да се освободи територията за лагерите с бежанците или по- точно новата буферна зона. Нехуманното отношение към животните, използването на неквалифициран персонал за евтанизирането на добитъка и никаквата информираност на населението в момента създават огромно напрежение в Бъгария, което води до спонтанни бунтове, но властта е впрегнала цялата мощ на полицията и жандармерията с цел да разчисти района.

Което според мен не е по правилата на нито един нормално мислещ човек на планетата Земя, но искам да отбележа и друго, което се крие от населението в България и то е че според правилата на ЕС за евтаназията на всяко едно дребно преживно животно се заплащат средно около 550 евро на глава на собственика, но доколкото разбирам в България те получават едва 75 – 100 евро накрая, което пък от своя страна води до други въпроси, къде отиват останалите пари и дали не се крадат от политиците в България, за които винаги се е знаело, че са много корумпирани, но пък са удобни при гласуванията в Европарламента, защото никога не са били опозиция на решенията на Германия и Франция.

Днес в Германия трябва да си зададем само един въпрос и той е нормално ли е, заради комфорта на нашата държава да се избиват и изселват цели райони в държва членка на ЕС и докога ще се крие от обществеността, че Европа вече не може да се справи с мигрантската криза и това тепърва ще става още по – голям проблем, защото според немското разузнаване има вече настроения всички мигранти особено от Афганистан и Пакистан да създадат на територията на някоя от страните в близост до Турция членки на ЕС – Гърция или България своя нова автономна държава в която да развият своят бит и култура

http://afera.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%BF%D0%B8%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B3.html

Това е положението с уфците на тази територия. А пък онзи от БАБХ уж се объркал?! Всичко върви към логичния край на закриването на България!



Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869310
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава